HA TŰZIJÁTÉK, "LŐRINCZPIRO" A LEGJOBB VÁLASZTÁS

T ű z i j á t é k

 

 

A tűzijáték szó hallatán ma az emberek többségének a gondtalan szórakozás, kikapcsolódás, és hatalmas látványossággal járó fény és hangelemekkel teletűzdelt “Égi show” jut az eszében.

Arról nem is beszélve, hogy magának a “tűzijáték” szónak mekkora tömegvonzó szerepe van.

 

Ha Ön egy település vezetőjeként, vagy egy étterem üzemeltetőjeként, esetleg egy rendezvény kivitelezőjeként szeretne falunapkor, esküvők, születésnapok , fesztiválok vagy más alkalmak során valamivel kitűnni, az embereket még jobban megörvendeztetni, szeretne egy igazi finálét adni rendezvényének, akkor Önnek mi vagyunk a megoldás!!!

 

Az ország egész területén vállalunk tűzijátékot esküvőre, falunapra, házibulira vagy bármire, amit Ön csak kitalálhat, akár zenével együtt komponálva a fény és hangeffekteket.

Amennyiben érdekli szolgáltatásunk, keressen fel minket, és személyes egyeztetés alapján, személyre szabott ajánlatot és tűzijáték showt készítünk Önnek!!!

Kedves érdeklődő, leendő Ügyfél!

 

Lőrincz Róbert pirotechnikus vagyok, egyéni vállalkozó. Vállalkozásomat 2004-ben alapítottam, de édesapám pirotechnikai cégének révén, már évekkel azelőtt megismerkedtem a tűzijáték kivitelezés szinte minden formájával, és az ország több szakemberével együtt dolgozva sikerült nagy tudásra és rutinra szert tennem. Családi vállalkozásunk jelenleg az ország legnagyobb importőr cégei között van, Kínából a saját raktárunkba importáljuk mind a játékos, a kisebb és a professzionális pirotechnikai anyagok széles skáláját, így a tűzijátékaimhoz saját raktárból, első kézből tudom kiválogatni a legjobb termékeket.

 

Keressen fel bátran, ígérhetem, hogy az egyik legjobb minőségű szolgáltatást nyújtjuk, hosszú évek tapasztalatával és rutinjával.

 

"Ha TŰZIJÁTÉK, határ a Csillagos Ég"